Aceasta este o reteta de salata foarte gustoasa si e plina de vitamine si minerale. Sfecla rosie
este un complex de vitamine si minerale care vindeca tumori, afectiuni
ale ficatului, cardiovasculare, digestive, întareste imunitatea si este
un puternic antiinflamator, detoxifiant si energizant. Contine tot
complexul de vitamina B, potasiu, mangan, vitamina C, vitamina A,
magneziu, fosfor, iod, calciu, sulf, antioxidanti si fier, cu alte
cuvinte tot ceea ce organismul are nevoie. Salata se prepara foarte
simplu.
Ingrediente:
1 sfecla medie sau 2 sfecle mai mici (crude)
1 gulie
1 morcov mare
1/2 legatura marar verde
1/2 legatura patrunjel verde (eu frecvent o fac doar cu marar)
ulei de masline sau de rapita
un strop de otet balsamic sau 0,5-1 lingurita sumac (eu folosesc sumac la salate)
putin sos de soia (facultativ)
sare de mare
Spalati legumele, le curatati si le dati prin razatoare. Adaugati verdeata tocata marunt, asezonati dupa gust (eu pun foarte putin otet balsamic, sa nu iasa o salata acra, sa ramana dulce-acrisoara), adaugati semintele de canepa pe deasupra. O puteti consuma ca atare, sau garnitura la carne.
Ingrediente:
1 sfecla medie sau 2 sfecle mai mici (crude)
1 gulie
1 morcov mare
1/2 legatura marar verde
1/2 legatura patrunjel verde (eu frecvent o fac doar cu marar)
ulei de masline sau de rapita
un strop de otet balsamic sau 0,5-1 lingurita sumac (eu folosesc sumac la salate)
putin sos de soia (facultativ)
sare de mare
Spalati legumele, le curatati si le dati prin razatoare. Adaugati verdeata tocata marunt, asezonati dupa gust (eu pun foarte putin otet balsamic, sa nu iasa o salata acra, sa ramana dulce-acrisoara), adaugati semintele de canepa pe deasupra. O puteti consuma ca atare, sau garnitura la carne.
loading...
0 comentarii :